Om os

Vores primære mål er at være markedets foretrukne leverandør af salt og relaterede produkter. Vi henvender os til de stærkeste producenter og distributører for at kunne tilbyde kunderne produkter af højeste kvalitet til den rigtige pris.

For at imødekomme markedets krav til effektiv logistik og lokal tilknytning har vi etableret en række lagre og terminaler i Norge og på centrale steder i Danmark. 

Vi arbejder hårdt på at optimere logistikken for vores produkter til markedet og for at opfylde vores kunders krav om at få den rigtige mængde leveret på det rigtige tidspunkt samt krav om sikker lageropbevaring og teknisk assistance. Vi bruger tid og ressourcer på at afprøve og anbefale det bedst mulige produkt til de enkelte anvendelsesområder. 

GC Rieber Salt har ambition om at være den ledende leverandør af salt og relaterede logistiktjenester i Norden. Stor tæthed af saltlagre og distributionscentraler på det nordiske marked kombineret med effektive logistikløsninger giver os en unik position, som kommer kunderne til gode. Vi ønsker at se ting fra kundernes synsvinkel, forstå problemstillingerne og ikke mindst mulighederne. Der er mere end én måde at løse et problem på.

Vores danske hovedkontor ligger på havnen i Fredericia, hvor vi også forarbejder og pakker salt.

GC Rieber ble stiftet i 1879

Historien til GC Rieber

Gruppen GC Rieber har siden starten i 1879 blitt utviklet gjennom fire generasjoner, både gjennom egen vekst og oppkjøp. Selskapet bærer navnet til sin gründer, Gottlieb Christian Rieber, som startet den første forretningen i Schrødergården i Bergen. 135 år senere er vi 800 medarbeidere over hele verden – på sjø og land. 

Læs mere
Paul Christian Rieber i vår rekonstruksjon av Schrødergården, vår første forretning.

Våre leveregler

Fundamentet for GC Rieber har alltid vært stifterens leveregler. Hver generasjon har tilført noen nye. 

Læs mere
Propellen i Solheimsviken, Bergen

Aktivt samfunnsansvar

I GC Rieber er vi opptatt av å ha et aktivt samfunnsansvar og bidra til bærekraftig og langsiktig utvikling innenfor de områdene og bransjene vi opererer i.

Vi mener at bedrifter skal bruke sin fagkompetanse og erfaring aktivt til å muliggjøre økonomisk, miljømessig og samfunnsmessig utviklingsarbeid med målrettede initiativer og tiltak.

Læs mere
Marineholmen mood

Personvernerklæring

Personvern er viktig for oss i GC Rieber. Vi ønsker at både kunder, ansatte og andre brukere av våre nettsider skal være sikker på at deres persondata blir ivaretatt på en tilfredsstillende måte.  

Læs mere
coffee break Solheimsviken

Informasjonskapsler og script

For å forbedre din brukeropplevelse benytter GC Rieber informasjonskapsler på våre nettsider. Ved å benytte våre nettsider samtykker du i at vi bruker informasjonskapsler som beskrevet i dette dokumentet. Dersom du ikke ønsker at informasjonskapsler fra våre nettsider skal plasseres på maskinen din, kan du deaktivere bruken av informasjonskapsler i din nettleser.

Læs mere